Steun de aarde met duurzame energie

We willen een krachtige en professionele coöperatie vormen. Daarbij hoort onder andere het vormen van een positieve groep mensen!

In het proces van aanbesteding hebben we jullie hulp hard nodig. Wij denken dat het ons zal helpen als we duidelijk kunnen maken dat een groot aantal mensen uit  Amersfoort en omgeving dit initiatief steunt.

Met dit initiatief bedoelen we het realiseren van 2 windmolens op het bedrijventerrein de Isselt. Zodat er groene stroom geproduceerd wordt voor 6.000 huishoudens in Amersfoort, waarbij de winsten worden geïnvesteerd in projecten om Amersfoort duurzamer en leefbaarder te maken.

Op 5 oktober volgt een Wijkwiek evenement waarvoor we jullie van harte uitgenodigen. Hoe meer mensen lid willen worden hoe sterker onze zaak wordt, dus help ons alsjeblieft met het werven van meer leden. We hebben er nu 170, als ieder lid er vier aanbrengt staan we al heel snel op 850.

Ook vragen we een deel van de leden om een klein voorschot op hun investering, zodat we wat geld hebben om de aanbesteding goed uit te voeren. We zoeken nu uit hoeveel we hiervoor nodig hebben.

Veel van onze molenaars hebben wel windaandelen gereserveerd…  maar zijn nog geen 10-tjes lid.
Het zal het project Soesterwijkwiek erg steunen als jullie alvast 10-tjes lid worden, door 10 euro over te maken naar:
Coöperatie Samen Energie U.A.
IBAN:  NL74 INGB 0007224994
o.v.v. 10-tjes lid, voor- en achternaam

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *