Al 173 ‘Molenaars voor de toekomst’ en 413 windaandelen gereserveerd!

september 2023

Het bouwen van één of meerdere windmolens kost geld. Samen met alle andere molenaars zorgen wij ervoor dat ons duurzame project gefinancierd én gerealiseerd wordt.

Wordt 10-tjes lid

Ons plan samengevat: lokaal eigendom van twee windmolens op de Isselt: windmolens die passen bij de locatie en de omgeving. Niet in het buitengebied maar op het industrieterrein. Voor het realiseren van deze windturbines, hebben we draagvlak nodig. Vind je duurzame energie belangrijk, steun ons plan: Wordt tientjeslid en/of meld je aan als potentiële Molenaar.

Hoe werkt het?

Vul het formulier hiernaast in als u tientjes-lid wilt worden en/of u zich wilt aanmelden voor een windaandeel. U ontvang daarna een e-mail van ons.

Wordt ook ‘Molenaar voor de toekomst’.

Met het ondertekenen van een ‘certificaat’ geeft u aan eventueel belangstelling te hebben ons project financieel met een windaandeel te ondersteunen. Uw steun waarderen wij zeer en u wordt één van de ruim honderd toekomstmolenaars die ons plan al steunen.

Hoe werkt het?

Vul het formulier hiernaast in als u een reservering op een windaandeel wilt ontvangen. Met het aanvragen van een certificaat geeft u aan dat u op de hoogte wilt blijven van ons plan en dat u te zijner tijd het recht heeft op één of meerdere windaandelen. Als het plan verder, beslist u pas definitief of u investeert of niet. U ontvangt op dat moment van ons een uitnodiging met alle informatie om ‘bewuste molenaar’ te worden. Het invullen kost u geen geld, alleen tijd om het formulier in te vullen.

Vul het formulier hiernaast in als u een reservering op een windaandeel wilt ontvangen.

info@soesterwijkwiek.nl

Laat weten of je Vroege Molenaar, Molenaar en/of 10-tjes lid wilt worden!

——————————–
Wordt 10-tjes lid

——————————
Vroege Molenaar

———————
Molenaar

Formulier Vroege Molenaar, Molenaar, 10-tjes lid