Roanne voor de wind

 Mijn naam is Roanne Woldendorp;

Je eigen energie opwekken; je huis zo goed mogelijk isoleren, je afval scheiden en de woonwijk het Soesterkwartier, energieneutraal maken… daar krijg ik energie van, daar stop ik graag mijn energie in!

Ik maak me zorgen over de klimaatverandering. Het is momenteel 20 graden te warm op de Noordpool en de zeespiegel stijgt: ja, dat zijn de feiten. Ik begrijp niet dat er dan nog mensen zijn die de urgentie niet zien. Of wel zien, maar er niet naar willen handelen, het vooruitschuiven of afschuiven naar alleen locaties op zee. Heeft u het programma ‘Als de dijken breken’ gezien?… Ik heb toch even gecheckt of Amersfoort droge voeten houdt… helaas. Als de dijken breken staat onze Soesterwijkwiek vanzelf in zee…

Ik vind ons burgerinitiatief een mooie invulling van nieuwe industrie op het industrieterrein. Het is ook een mooie overgang van de open vlakte naar waar de stad begint. Ja, daar bij die windmolens, daar ligt ons Amersfoort.

We moeten niet blijven praten over duurzame energie, we moeten het gewoon gaan opwekken. Ik hoop dat iedereen die elektriciteit gebruikt, de windturbines van de wijk voor de wijk een warm hart toe draagt!

Roanne is mede-eigenaar van een grafisch ontwerpbureau, en heeft samen met haar partner 2 kinderen.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *