Dirk voor de wind

Mijn naam is Dirk Kramer;

Vanaf mijn studietijd werk ik al aan het milieu en duurzame energie. Sinds ik in Amersfoort woon ben ik maatschappelijk betrokken. Zoals het “rennen achter een balletje” bij verenigingen, behoud park Randenbroek en sinds 2010 bij de windmolens. Ben vader van twee fantastische dochters en daarmee direct betrokken bij onze toekomst.

In ons goed verzorgde land verbruiken we met elkaar ongemerkt veel energie. De ruim 10 jaar ervaringen in het Soesterkwartier voor eigen en C02 “nul voetstap” leert dat alle besparing en opwek zaken nodig zijn. Met B.v. alle daken vol populaire zonnepanelen redden we het lang niet. Ook de kieren dicht, isolatie en windmolens zijn nodig.

Nog belangrijker is voor mij op eigen kracht, onafhankelijk en betaalbare stroom voor en door de burgers. Daar gaan we voor!

De krachtige windmolens zijn een puur Hollands symbool en middel die we willen plaatsten op de juiste plek in de stad met een passende balans van minimale overlast en maximale opbrengst binnen de spelregels. Laten we gaan voor de stad op eigen kracht.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *