Wim voor de wind

Mijn naam is Wim Robbertsen;

Ik gun onze kinderen een mooie toekomst en dat ook hun kinderen in een schone wereld op kunnen groeien.

Sinds 2015 wonen mijn vrouw Anneke en ik in het Soesterkwartier. We wonen daar aan de rand van de Isselt in ons woonschip Robbedoes op de Eem. Na een druk jaar waarin we een vrachtschip hebben omgebouwd naar een woonschip wil ik nu wat meer tijd steken in mijn nieuwe woonomgeving. Toevallig kwam ik de website van SoesterwijkWiek tegen. Dit trok gelijk mijn aandacht.
Energie in de breedste zin van het woord heeft al lang mijn interesse. Ik zeg soms gekscherend dat over een aantal jaar we geen Euro’s of Dollars meer hebben, maar we alles afrekenen in Kilowatturen, de rekeneenheid voor elektrische energie.
Dat we naar duurzame energie moeten staat voor mij dan ook als een paal boven water. Besparing op energiegebruik is de eerste actie, maar we weten allemaal dat we niet zonder kunnen. In hoe we energie opwekken zijn er vele keuzes.
Doordat ik al meer dan tien jaar in de windenergiesector werk hoop ik een bijdrage te kunnen leveren aan een schone toekomst. In de windindustrie gaat het om meer dan alleen maar geld.
Ik gun onze kinderen een mooie toekomst en ook dat hun kinderen in een schone wereld op kunnen groeien.
Daarom wil ik me graag inzetten voor een schoon Amersfoort!

Vergaderen op het woonschip Robbedoes op de Eem. Met in de toekomst zicht op één van onze windturbines, graag!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *