Vroege Molenaars en 10-tjes lid

Nu, vandaag, zoeken wij dus Vroege Molenaars die bereid zijn in totaal 500.000 euro te lenen aan de coöperatie, zodat wij de voorbereiding tot aan de vergunning kunnen volbrengen.

Zoals gezegd zijn er risico’s die ertoe kunnen leiden dat we je geld en de rente niet kunnen terugbetalen. Ook zijn er kansen die ertoe kunnen leiden dat we je zelfs iets meer kunnen terugbetalen.

Wij denken aan 500 mensen die de coöperatie elk 1.000 euro lenen tegen een rente van 4% à 5% per jaar als het project doorgaat en met een risicopremie die we toekennen op het moment dat het project doorgaat, dus als de vergunning is verleend en de financiering rond is. Meer of minder per persoon mag natuurlijk altijd.

Later als het project doorgaat zoeken we nog meer Molenaars die ook meefinancieren. Voor nu is het belangrijk dat je je realiseert dat je je geld ook kunt kwijtraken, dus willen we dat je alleen meedoet met geld wat je makkelijk kunt missen.

Meebeslissen

Zoals gezegd de coöperatie is opgericht. Een coöperatie heeft leden die via de ledenvergadering kunnen meebeslissen over alle belangrijke besluiten van de coöperatie. Ook kleine steun is nodig en denk mee, wordt 10-tjes lid!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *